Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bleu & Marine Bretania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Cu o concentratie exceptionala de activi regeneranti si Colagen Marin

Prevenire
Un lucru este sigur: vergeturile pot fi prevenite daca pielea este bine “hranita” (colagen, siliciu organic, vitamine) are un tonus bun si o elasticitate suficienta (datorita activitatii fizice regulate, datorita vitaminelor din cremele hidratante utilizate in curele de slabit si inaintea sarcinii, daca se evita corticoizii, etc.).

Efect Reparator
Cu cât vergeturile sunt tratate mai repede, cu atât sansele de a le face sa dispara complet sunt mai mari. Vergeturile instalate de multa vreme sunt foarte greu de tratat. Tratamentul bleu&marine Anti Vergeturi se bazeaza pe o exfoliere puternica a zonei ce va ameliora aspectul, marimea vergeturilor si va omogeniza pielea, urmat de aplicarea unei sinergii Ser & Crema cu o tehnica ce asigura o maxima penetrare a activilor.

Tratamentul contine ceramide de lipozomi care asigura o bariera hidrica si impiedica pielea sa-si piarda capitalul de hidratare natural in asociere cu un cocktail din activii recunoscuti si cu actiune indiscutabila in restructurarea si renovarea epidermei: - Squalana vegetala -Uleiuri vegetale - Acid hialuronic - Colagen - Vitamina E anti-oxidanta - Alantoina (extract de musetel) - Siliciu Organic.

Un efect “tensor” datorita colagenului si siliciului organic care restructureaza in profunzime dublat de un efect fermitate vizibil.
Din Gura in Gura