Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bleu & Marine Bretania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse cosmetice pentru centre SPA
Brand
Rituale SPA Exclusive
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produse exclusive pentru centre SPA.

Implantat în Bretania, pe coastele cu cel mai mare câmp de alge din lume, laboratorul nostru concepe formule cosmetice de o concentratie maxima, inimitabile si perfect naturale.

Ingredientele noastre sunt activii marini -în sinergie cu plante si fructe recunoscute pentru proprietatile lor- ce previn îmbatrânirea prematura, revitalizeaza întreg organismul si raspund la imperativele de frumusete si sanatate ale fiecarui tip de piele în parte.

bleu&marine creaza tratamente naturale, cu o eficienta testata în cele mai prestigioase centre thalasso, pentru Centre SPA, Saloane si magazine specializate si de asemenea, va aduce toata forta marii Acasa prin produsele de Remineralizare cotidiana.

Algele sunt insolubile în apa si celulele lor nu pot tranzita pe cale cutanata din cauza marimii lor. Este necesara “spargerea” peretilor celulari ai algelor pentru ca ele sa devina “bio-disponibile”.

In Laboratoarele bleu&marine algele sunt micronizate - macinate foarte fin pentru ca oligo-elementele si vitaminele sa fie “eliberate” si sa devina “bio-disponibile”. Ele vor tranzita prin osmoza spre tesutul cutanat. Jonctiunea dintre derma si epiderma fiind vascularizata, circulatia sanguina va difuza aceste elemente, prin capilaritate, în organism. Organismul va putea astfel asimila de maniera selectiva ceea ce are nevoie.

Pentru frumusete & sanatate
Din Gura in Gura