Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bleu & Marine Bretania
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Produse anti celulita cu cafea, ceai verde si alge
Brand
Start Silhouette
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
A combate celulita inseamna macar 4 lucruri importante.

1.Eliminarea apei de retentie - este job-ul algelor marine, specializate in accelerarea evidenta si vizibila a eliminarii toxinelor si apei acumulate. Este singura planta e care o putam folosi in acest sens, recunoscuta pentru rezultatele exceptionale in drenaj.
2. Nu eliminarea, pentru ca nu e posibil, dar arderea grasimilor, adica accelerarea transformarii lor in energie utila. Cafeaua este recunoscuta pentru acest lucru.
3. Tonifierea pielii pentru a reda sanatate celulelor si a le permite sa functioneze cât mai corect in continuare si sa nu mai stocheze. Iedera si extractele de castane de India sunt tonifiante si decongestionante (dinamizeaza circulatia).
4. O reducere a aportului de calorii in momentul Curei Intensive si adaptarea in continuare a igienei de viata (alimentatie, sport) pentru a pastra rezultatele obtinute.

O Linia anti-celulita da rezultate intr-un context global (masaje de drenaj, regim caloric, utilizare de doua ori pe zi, un pic de efort fizic in plus fata de obicei, aplicare timp de cel putin o luna, etc).

In Linia anti-celulita bleu&marine concentratiile de alge, cafea si extracte de plante sunt maxime.

Este o Linie profesionala utilizata in centrele de thalassoterapie franceze si in Institutele specializate in terapii sanatoase si durabile pentru slabit din România. Se poate procura de la distribuitorul nostru exclusiv CD Beauty System www.cdbeauty.ro
Din Gura in Gura